Home Noutati5 Totul despre pompe si grupuri de pompare apa!
Totul despre pompe si grupuri de pompare apa!

Totul despre pompe si grupuri de pompare apa!

0

Solicita expertiza specialistilor Master Engineering pentru a configura cea mai buna solutie tehnica si implicit de pret. Prin intermediul companiei noastre ai acces la cele mai bune solutii de pompare apa. Te punem in contact cu solutii de top executate in Uniunea Europeana de catre furnizorii nostri, Grundfos, Wilo, Saer, Lowara si impreuna alegem solutia optima din punct de vedere calitate si pret.

Pe scurt, oferta noastra generala, include:

In domeniul industrial – pompe de apa si de fluide diverse – pompe monobloc, pompe cu cuplaj intermediar, pompe dublu flux, pompe verticale multietajate – de presiune, pompe din inox, pompe autoamorsante, pompe submersibile pentru apa de put, pompe submersbile pentru apa uzata, pompe dozatoare Grundfos, pompe verticale imersate, grupuri de pompare.

In domeniul rezidential – pompe de apa – pompe monobloc, pompe cu cuplaj intermediar, pompe verticale multietajate – de presiune, pompe de circulatie, cu montaj pe conducta – inline, pompe submersibile pentru apa de put, pompe submersibile pentru apa uzata, pompe submersibile cu tocator, statii de pompare apa reziduala, statii de hidrofor apa,  grupuri  pompare apa de consum, cu turatie fixa sau variabila, pompe de incendiu, grupuri de pompare incendiu cu pompe Grundfos, Wilo, Lowara sau Saer.

Pomparea apei uzate – pompe de drenaj cu flotor, pompe submersibile pentru apa uzata cu rotor vortex sau monocanal, fabricatie Grundfos, pompe submersibile cu tocator tip SEG, statii de pompare apa reziduala, pompe de drenaj greu (santiere, tuneluri, constructii), mixere submersibile pentru fluidizare, mixere pentru statii de epurare.

Solutii pentru stingere incendiu – pompe de incendiu cu motor electric, pompe incendiu cu motor diesel, grupuri de pompare incendiu cu pompe Grundfos, Wilo, Saer, Lowara ( in functie de cererea clientului ) utilizate in instalatii de incendiu cu hidranti (interiori sau exteriori), grupuri de pompare sprinklere, certificate EN12845, cu pompe electrice sau/si cu pompe diesel, grupuri de incendiu certificate UL/FM.

Pompe pentru sisteme de irigatii – pompe de suprafata, pompe autoamorsante, grupuri de pompare, pompe de presiune, pompe submersibile de put Grundfos si Saer (rezistente la eroziunea nisipului), pompe dublu flux Saer, pentru debite si presiuni mari, pompe verticale imersate, pompe cu montaj in tub pentru debite foarte mari, motopompe.

Piese de schimb – oferim piese de schimb pentru marci de pompe precum Grundfos, Wilo, Saer, Lowara, Ksb, Calpeda si nu numai. Etansari mecanice tip cartus, presetupe, motoare electrice de suprafata, motoare electice rebobinabile pentru pompe submersibile de put, kituri de reparatie si accesorii.

Informatii privind solutiile propuse de compania Master Engineering regasesti  pe siturile https://www.solutiipomparefluide.eu/ si https://www.solutiipomparefluide.ro/ sau la adresa de email office@master-eng.ro.