Home Evenimente Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România anunță organizarea conferinței anuale: „Provocarea viitorului: o Românie asigurată”
Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România anunță organizarea conferinței anuale: „Provocarea viitorului: o Românie asigurată”

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România anunță organizarea conferinței anuale: „Provocarea viitorului: o Românie asigurată”

0

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România organizează cea de-a șasea ediție a conferinței anuale a asiguratorilor, intitulată „PROVOCAREA VIITORULUI: O ROMÂNIE ASIGURATĂ”, ce va avea loc pe data de 7 decembrie 2017, la Hotel J.W. Marriott, sala Constanța, din București.

 Pentru a vă face o idee despre structura evenimentului, speakerii confirmați, cât și temele dezbătute, puteți consulta agenda atașată, cât și comunicatul de presă.

Industria asigurărilor traversează un astfel de punct de inflexiune, care își pune amprenta pe paradigma de funcționare a acestei industrii. În acest context, la final de an 2017, Conferința anuală a UNSAR propune o dezbatere interactivă, construită pe marginea unor întrebări importante: Care este amprenta specifică a industriei și impactul ei asupra dezvoltării sustenabile a României? Care sunt factorii care transformă industria asigurărilor si cum răspunde industria la provocări? Cum își redefinește industria parteneriatul cu cel mai important stakeholder: clientul? Ce a învățat industria din provocările anului 2016 – 2017? Care este rolul reputației, eticii și conduitei în industria asigurărilor?

Evenimentul reunește cei mai importanți factori de decizie din industria asigurărilor la nivel național și internațional, cât și autorități în domeniu.