Home Stiri VELUX aduce magie în căminul tău cu noile rulouri Disney pentru ferestre de mansardă
VELUX aduce magie în căminul tău cu noile rulouri Disney pentru ferestre de mansardă

VELUX aduce magie în căminul tău cu noile rulouri Disney pentru ferestre de mansardă

0

Cu ajutorul desenelor animate, de la lumea încântătoare a prințeselor din Regatul de Gheață, până la universul lui Winie de Pluș, colecția Disney și VELUX Goodnight Collection aduce un strop de magie și creativitate în camera copiilor tăi. Astfel, cei mici, au șansa de a adormi sub mirajul personajelor Disney favorite, de la Ana, Elsa și Olaf, fermecatul om de zăpadă, din Frozen – Regatul de Gheață, sau Fulger McQueen, din celebrul desen animat Cars, până la Winnie de Pluș și prietenii săi.

„Suntem foarte mândri pentru că le putem oferi copiilor șansa de a-și decora camera cu rulouri ce înfățișază personajele lor Disney favorite. Colecția de rulouri 2018 include personaje adorate, din faimoasele desene animate, precum Cars și Frozen, ce se află sub umbrela Disney/Pixar, respectiv Disney”, a declarat Mikael Grundsøe, director de soluții pentru rulouri și protecție pentru soare, VELUX Group.

Noile produse sunt disponibile și în România, fiind parte din cea de-a treia colecție de rulouri pentru copii, în care Disney a colaborat cu liderul în ferestre de mansardă, VELUX, pentru a crea o selecție de rulouri deosebite, cu un design elegant, ce întruchipează personajele lor favorite din desenele animate.

Design elegant și culori contemporane

Însumând nouă modele diferite și unice, colecția combină culorile momentului într-un mix elegant și armonios, pentru a satisface clienții cu o atenție deosebită pentru calitate și stil. Așadar, există produse pentru orice preferință, de la culori delicate, până la cele îndrăznețe.

Mai mult întuneric pentru un somn nocturn cât mai sănătos

Rulourile opace Disney & VELUX Goodnight Collection conferă în măsură de 99.9 % un efect de întunecare, creând o atmosferă perfectă pentru un somn liniștit. Colecția nouă de rulouri oferă soluția perfectă pentru părinții care vor să asigure copiilor cele mai bune condiții de odihnă posibile.

Studiile cu privire la importanța somnului au consemnat modul în care „întunericul sănătos” este o condiție prealabilă pentru odihna de noapte, deoarece corpul uman este mult mai sensibil la lumină, pe timpul nopții. Activitatea corpului urmează un ciclu de 24 de ore, iar cea mai mica rază de lumină, pe timpul nopții, poate întrerupe somnul, de aceea orele lungi de somn neîntrerupt sunt esențiale pentru oricine, mai ales pentru copii.

Materiale de înaltă calitate

Toate rulourile VELUX sunt fabricate din materiale OEKO-TEX®, rezistente la praf, și conferă întuneric în proporții de 99,9%, precum și posibilitatea de controlare a luminii care intră în încăpere. Prin noua colecție Disney Goodnight Collection, design-ul se îmbină perfect cu funcționalitatea și calitatea, oferind copiilor și părinților posibilitatea de a transforma camera într-un spațiu jucăuș, unde universul magic aduce cu el și condițiile optime de odihnă.

Despre Grupul VELUX

În urmă cu 75 de ani în Danemarca, Villum Kann Rasmussen, fondatorul companiei, își propunea să transforme podurile întunecate în spații locuibile de calitate, cu lumină naturală și aer proaspăt. De atunci și până în prezent, grupul VELUX a ajuns să fie recunoscut în toată lumea pentru că a revoluționat conceptul de fereastră de mansardă, dar și pentru inovațiile sale în domeniu și abilitatea de a dezvolta produse de înaltă calitate care definesc standardele industriei.

Despre VELUX România

De 21 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

Pentru mai multe informații accesați www.velux.ro și Facebook VELUX Romania.