Home Stiri West Gate extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail România prin deschiderea a două noi unități – 1 Minute și So!Coffee
West Gate extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail România prin deschiderea a două noi unități – 1 Minute și So!Coffee

West Gate extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail România prin deschiderea a două noi unități – 1 Minute și So!Coffee

0

În prezent, în West Gate, există 3 unități ale operatorului internațional

Parcul de birouri West Gate, deținut de compania Genesis Property, extinde parteneriatul cu Lagardère Travel Retail România prin deschiderea a două noi unități – 1 Minute și So!Coffee.

Prima unitate 1 Minute a fost deschisă în anul 2013, la parterul clădirii H5.

„Prezența a două noi unități Lagardère în cadrul parcului West Gate demonstrează interesul pe care îl acordăm îmbunătățirii continue a gamei de servicii puse la dispoziția angajaților chiriașilor noștri. Cafeneaua de la parterul clădirii nu mai este de mult un nice to have, este un must have în lista dorințelor acestora. Experiența globală a unui operator internațional asigură atât calitatea superioară a produselor cât și livrarea unei experiențe excelente a serviciilor către clienții noștri, aspecte extrem de importante pentru noi”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Deschiderea cafenelei So!Coffee și a celui de al doilea magazin 1 Minute în cadrul West Gate Business District reprezintă pentru noi continuarea unui parteneriat de succes cu dezvoltatorul Genesis Property, la patru ani după lansarea primului 1 Minute în acest parc de birouri.

Valoarea investiției pentru aceste două puncte de vânzare noi se ridică la cca. 95.000 EUR, însă, chiar și după lansarea acestora, noi continuăm să investim în pregătirea echipelor și în programe de training pentru customer service, pentru a asigura clienților o experiență cât mai plăcută în rețelele 1 Minute și So!Coffee, într-un ambient modern, cu o servire rapidă și un serviciu profesionist pentru clienți”, a declarat Petruța Ioniță – Head of Marketing & Store Planning | Lagardère Travel Retail România.

Despre grupul Lagardère și Lagardère Travel Retail în România

Cu o experiență de peste 165 de ani în comerțul din zonele de tranzit, Lagardère Travel Retail este unul dintre principalii jucători de pe piața de Travel Retail din întrega lume, cu peste 4.100 de magazine pentru trei linii de afaceri: Duty-free & Luxury, Travel Essentials și Foodservice.

În anul 2016, la nivel global, divizia Lagardère Travel Retail a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 mld. EUR.

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața de retail și operează o rețea de peste 245 de magazine pentru segmentele de News & Convenience, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu mai multe branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

Despre West Gate Business Park

West Gate este este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din București, dezvoltat de compania Genesis Property, fiind amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără și Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens și WNS.

***

Despre Genesis Property

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Investițiile realizate de Genesis Property în România se ridică la 400 de milioane de euro.