Home Stiri West Gate va găzdui Alpha Bank până în 2026
West Gate va găzdui  Alpha Bank până în 2026

West Gate va găzdui Alpha Bank până în 2026

0

Birourile instituției financiare ocupă 7.700 mp în West Gate

București, 7noiembrie 2017: Parcul de birouri West Gate, deținut de compania Genesis Property, prelungește contractul de închiriere cu ALPHA BANK până la sfârșitul anului 2026.

ALPHA BANK și-a început activitatea în West Gate în anul 2008 și ocupă în prezent 7.700 mp în parcul de birouri din vestul capitalei.

„ALPHA BANK este un chiriaș foarte important al parcului de afaceri West Gate, ce a contribuit încă de la început la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de închirierecu încă 8 ani, față de termenul inițial de 10 ani, reprezintăo validarea eforturilor noastre de a oferi cele mai bune serviciiunei instituții bancare de prestigiu”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

ALPHA BANK ROMÂNIA aparține unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experiență de peste 140 de ani în sectorul financiar-bancar.

ALPHA BANK a fost prima bancă străină ce a venit în România după anul 1990. Banca oferă o gamă largă de produse și servicii bancare pentru persoane fizice, cât și soluții complexe de finanțare pentru corporații.

West Gate este esteunuldintrecelemaimariparcuri de birouri din București, dezvoltat de compania Genesis Property,fiind amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.

Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără și Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens și WNS.

***

Despre Genesis Property

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Investițiile realizate de Genesis Property în România se ridică la 400 de milioane de euro.