Home Stiri Wetterbest a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”
Wetterbest a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”

Wetterbest a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”

0

Grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”, cu scopul de a sprijini tinerii din mediile defavorizate pentru ase dezvolta și a avea acces la educație.Activitatea asociației va viza, în special, comunitatea din Băicoi și zonele limitrofe, dar pe viitor vor fi abordate și proiecte la nivel național.

„Sunt de părere că fiecare persoană are o datorie implicită de a contribui la dezvoltarea comunității în care trăiește. Asociația «Wetterbest pentru Comunitate» este modul prin care dorim să ne aducem contribuția în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea zi de zi, alături de proiectul Școala Wetterbest în cadrul căruia organizăm cursuri gratuite de montaj. Prin intermediul „Wetterbest pentru Comunitate” dorim să oferim cât mai multor copii și tineri cu potențial din Băicoi o șansă la educație și dezvoltare personală și profesională, pentru ca, la rândul lor, să devină vectori ai schimbării”, a declarat Dragoș Irimescu, Director General Wetterbest.

În mod constant, proiectele asociației vor include: oferirea de burse de performanță elevilor cu rezultate excepționale la învățătură, abonamente gratuite pentru cursuri de tenis dedicatecopiilor, desfășurate pe terenul propriu al companiei, sponsorizarea lunară a clubului de rugby din Băicoi – CS Aurora, tabere școlare. Printre primele acțiuni desfășurate până la acest moment se numără sponsorizarea elevei Isabela Bulgaru, viitoare studentă la Facultatea de Criminologie și Psihologie la University of West London, sponsorizarea unei tabere școlare pentru elevi de la Liceul Tehnologic „Constantin Cantacuzino” Băicoi, dotarea laboratorului de informatică al Școlii Gimnaziale Țintea, achiziționarea de manuale școlare pentru elevii de la Școala Gimnazială Liliești din Băicoi, ș.a.m.d.

Alături de acțiunile dedicate elevilor și studenților, Wetterbest va oferi sprijin comunității din Băicoi, în funcție de nevoile identificate. De exemplu, în perioada următoare va colabora cu Primăria Locală pentru a reface acoperișul sediului Pompierilor Smurd din Băicoi.

Mai mult, angajații companiei au posibilitatea să se implice în calitate de voluntari.

Alte detalii despre Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”și proiectele derulate le puteți afla aici.

Despre Wetterbest

Grupul Wetterbest este format din Depaco – producător de ţiglă metalică, tablă cutată şi sisteme de drenaj, Polnebo – importator de folii, membrane, șuruburi şi ferestre de mansardă şi Cortina -producător şi distribuitor. Wetterbest deține una dintre cele mai mari capacități de producție de țiglă metalică și accesorii din România, prin cele două fabrici de la Băicoi (jud. Prahova) și Podari (jud. Dolj).

Pentru informaţii suplimentare de presă:
Alexandra Nichiţelea, Free Communication
0757 038 786, alexandra.nichitelea@freecomm.ro