Home Constructii Acoperisuri Wetterbest® Faltz, panouri fălțuite tradițional
Wetterbest® Faltz, panouri fălțuite tradițional

Wetterbest® Faltz, panouri fălțuite tradițional

0

Compania Depaco® este unul dintre producătorii români de ţigle metalice care au reușit pe propriile puteri și prin multă muncă să ofere pieţei produse de cea mai înaltă calitate. Istoria firmei a început în anul 1999, în luna martie 2007 aceasta trecând printr-un proces de schimbare a strategiei generale de afaceri, extinzând aria de activitate.

Strategia de dezvoltare a vizat în primul rând trecerea de la statutul de importator la cel de producător de ţigle metalice de calitate superioară. Următorul pas în consolidarea poziţiei companiei pe piaţă a fost crearea unui brand puternic care să se impună prin calitate superioară, dar şi prin unicitate, astfel a apărut marca Wetterbest®.

În prezent, procesul de producţie din fabrica Depaco® de la Băicoi se desfăşoară pe mai mult de 30 linii automate: pentru ţiglă metalică cu diverse profiluri, pentru tablă cutată de patru tipodimensiuni, pentru sistemul de jgheaburi şi burlane, pentru tablă fălţuită și pentru multe alte accesorii.

Dacă anul trecut Wetterbest includea în portofoliul său primul produs de tip acoperișuri plane, Wetterbest® Click, în acest an Wetterbest prezintă Wetterbest® Faltz – panouri fălţuite tradiţional.

Wetterbest® Faltz se obţine prin prefălţuirea minirulourilor de tablă plană cu ajutorul unui utilaj special. Particularitatea care îl face remarcat este dubla fălţuire a panourilor, ceea ce îi conferă etanșeitate și îi sporește rezistenţa la infiltraţii. Mai mult, montajul devine simplu și rapid de realizat prin asamblarea panourilor prefălţuite, pe pante mici, începând de la 3,5 grade şi continuând cu placări verticale.

Faltz se adaptează oricărui tip de construcţii și arhitectură: case noi sau case vechi, renovări sau restaurări, precum și construcţii rezidenţiale, comerciale sau industriale, și le conferă o notă tradiţională. În plus, panourile Wetterbest® Faltz pot fi folosite și pentru învelirea zonei de faţadă. Panourile fălţuite Wetterbest® Faltz sunt confecţionate din oţel galvanizat la cald prevopsit. Stratul din zinc între 225 – 275 g/m² asociat cu o grosime a tablei între 0.5 – 0.55 mm, îi asigură rezistenţa de durată, care caracterizează fiecare dintre produsele Wetterbest.

Wetterbest prezintă Granite® Storm, cu 35 de ani garanţie

Granite® Storm este noul model de tablă din oţel din portofoliul Wetterbest. Storm se remarcă prin garanţia de 35 de ani, datorată îmbinării reușite dintre stratul de vopsea organică de 50 μm și o cantitate de zinc de 275 gr/mp.

Granite® Storm asigură rezistenţă în faţa acţiunii corozive a vântului, împiedică exfolierea vopselei și nu permite ca razele de soare să penetreze structura sa. La nivel estetic, tabla din oţel Storm se bucură de un aspect mat deosebit, completat, la nivel funcţional, de un grad ridicat de plasticitate ce permite un montaj facil.

Granite® Storm face parte din gama Nature a producătorului Arcelor Mittal, o gamă formată din produse acoperite de vopsea fără conţinut de metale grele sau crom și, implicit, cu toxicitate redusă.

Wetterbest, începând cu acest an, profilează tabla din oţel Granite® Storm. Depaco este unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, deţinând una dintre cele mai mari capacităţi de producţie de ţiglă metalică și accesorii din România.

Realizat din oţel reciclabil, Granite® Storm se integrează cu ușurinţă în mediul natural și este potrivit pentru orice tip de construcţie.

Wetterbest® pe fiecare casă!

Depaco® a abordat o strategie de dezvoltare pe termen mediu şi lung investind în utilaje automate performante de producţie a ţiglelor metalice şi accesoriilor pentru acoperiş.

Pentru extinderea la nivel naţional și pentru a produce articole de calitate, compania a achiziţionat utilaje performante, de la cei mai renumiţi producători europeni, utilaje ce asigură o productivitate ridicată, dar şi o precizie de execuţie mult îmbunătăţită. Astfel, în prezent oferă clienţilor o livrare rapidă (în 48 de ore), ambalare sigură a pachetelor de marfă şi certificarea calităţii prin implementarea standardului ISO 9001:2008 şi prin trasabilitate (posibilitatea de a identifica produsele).

Conform cerinţelor actualizate ale UE în domeniul calităţii, compania eliberează „declaraţia de performanţă”.

Începând din 2013, o nouă linie automată de producţie a ţiglei metalice Wetterbest® funcţionează în fabrica de la Podari (www.wetterbestoltenia.ro), judeţul Dolj, pentru a asigura necesarul zonal la aceeaşi calitate superioară, rapid şi oferind gama completă de produse şi servicii.

Tabla din oţel Granite® Storm este un produs ce se adresează acoperişurilor la care aspectul estetic şi durabilitatea sunt factori-cheie. Granite® Storm oferă o rezistenţă sporită,finisaj mat și plasticitate excepţională: toate într-un singur produs.

Dragoş Irimescu, directorul general al grupului Wetterbest