Home Stiri Wizmo.ro & RE/MAX: În România, reprezentarea imobiliară exclusivă, de 5 ori mai puțin utilizată decât în Europa
Wizmo.ro & RE/MAX: În România, reprezentarea imobiliară exclusivă, de 5 ori mai puțin utilizată decât în Europa

Wizmo.ro & RE/MAX: În România, reprezentarea imobiliară exclusivă, de 5 ori mai puțin utilizată decât în Europa

0

Din analizele Wizmo.ro reiese și faptul că un  contract de exclusivitate reprezintă o garanţie pentru agenţie că eforturile ei vor fi răsplătite. Astfel, dacă agenția știe că nu este singura care tranzacționează o proprietate, eforturile sale în promovarea anunțului vor fi mai mici, ceea ce se traduce, implicit, într-o vizibilitate redusă a ofertei.

“Și platformele imobiliare își doresc să aibă cât mai multe anunțuri exclusive, deoarece, în acest fel, agentul imobiliar are siguranța că niciun alt agent nu va publica respectivul anunt și că proprietarul va realize împreună cu el tranzacția. Prin urmare, agentul va fi deschis să ofere toate informațiile despre listing. Wizmo își dorește acest lucru, deoarece vrea anunțuri cât mai complete”, a încheiat Marteen Deboo.

# # #

Despre Wizmo.ro

Wizmo.ro este o platformă imobiliară dedicată în aceeași măsură segmentului rezidențial și celui de business, creată de o echipă mixtă de specialiști, care și-au propus să aducă un suflu nou și mai multă transparență pieței anunțurilor imobiliare.

Echipa din spatele Wizmo.ro este formată din investitori în domeniul imobiliar la nivel internaţional, specialiști IT și marketing, cu o experiență de 12 ani în online marketing și peste 30 de platforme și magazine online dezvoltate. Investitorii sunt belgieni, echipa de marketing este mixtă, iar cea de development este în Cluj.

# # #

Despre RE/MAX

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are astăzi peste 100.000 de agenţi afiliaţi în birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de ţări, cu peste 1.600 birouri şi 15.000 de agenţi, continuând să se extindă. www.remax.ro

# # #