Home Stiri Zacaria dezvoltă primul parc industrial privat din Craiova
Zacaria dezvoltă primul parc industrial privat din Craiova

Zacaria dezvoltă primul parc industrial privat din Craiova

0

22 septembrie 2017, Craiova: Lucrările de construcție ale noului parc de afaceri din Craiova sunt în desfășurare, urmând ca primii 10.000 m2 de spațiu industrial să fie predați până la sfârșitul anului, a anunțat dezvoltatorul imobiliar Zacaria. Southern Industrial Park  va avea o suprafață totală de 43.000 m² de spații industriale de clasa A, complet echipate pentru activități de depozitare, logistică, cross-docking sau producție.

Southern Industrial Park, localizat în Craiova, este prima investiție a Zacaria în partea de Sud a țării și vine ca răspuns la cererea tot mai mare din zonă pentru spații industriale premium.

Prima fază de dezvoltare are termen de finalizare începutul anului viitor și este reprezentată de construcția unei hale cu o suprafață totală de 33.000 m2, ce va putea găzdui afaceri cu obiecte de activitate diferite, de la depozitare, producție, logistică până la diverse servicii.

Clădirea este construită după cele mai înalte standarde și fiecare spațiu închiriat va beneficia de utilități contorizate individual (gaz, apă, electricitate), birouri, facilității sanitare, uși industriale automatizate, parcare privată, sistem de monitorizare CCTV și control acces. Fiecare modul urmează să fie configuratdupă nevoile specifice clientului.

“Southern Industrial Park reprezintă una dintre cele mai importante investiții pentru Zacaria, iardecizia de dezvolta acest parc a venit în urma cerințelor clienților. În cei 43.000 m2 de spații industriale moderne, clienții noștri vor beneficia de unități amenajate la cheie și personalizate după cerințele proprii, la cele mai înalte standarde de calitate, dar menținând valoarea chiriei la cote accesibile. Spațiile vor fi compartimentate la cerere, în unități de minim 500 m2. Primii clienți și-au rezervat, deja, spații în noua hală”, a declarat Emilia Țepeș, director național de vânzări.

Southern Industrial Park a fost achiziționat în 2015 și ocupă o suprafață totală de 100.000m². Situat lângă fabrica Ford, pe strada Henry Ford, parcul oferă acces rapid către Pitești, București și granițele cu Bulgaria și Serbia.

Southern Industrial Park Photo_2

Zacaria, partea grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani, oferă spații industriale la cheie din 2009. Portofoliul companiei cuprinde 300.000 m2de suprafațe pentru închiriere, atât industriale cât și birouri, în 6 orașe din România. Zacaria continua să își dezvolte proiectele industriale prin achiziționarea de hale și terenuri în diferite orașe din țară. În ultimul timp, dezvoltatorul imobiliar se concentrează pe proiecte built-to-suit, care oferă soluții personalizate după nevoile fiecărui client, locații strategice și standarde înalte de calitate, suprafețele modulelor închiriate variind între 400 m2și peste 30.000 m2.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta:
Marius Moga,
Deputy Sales & Marketing Manager 0729.884.425­