Home Proiecte Proiectul ROȘU RESIDENCE, confort și siguranță
Proiectul ROȘU RESIDENCE, confort și siguranță

Proiectul ROȘU RESIDENCE, confort și siguranță

0

Locaţie

Imobilele sunt situate într-o zonă în plinaă dezvoltare, pe raza localităţii Roşu, în imediata apropiere a cartierului Militari, la o distanţă de 1,5 km de complexul comercial Apusului. Construcţia este situată stradal, pe o arteră principală care face legătura facil între complexul comercial Apusului şi centrul localităţii. Locaţia este înconjurată de imobile noi, construcţii tip bloc, cu regim de înălţime p+2-p+4, cu unităţi locative cu număr relative mic de apartamente locuite integral.

Avantaje

Chiar dacă imobilele nu sunt situate pe raza Municipiului Bucureşti, distanţa mică permite un timp scurt (indiferent de mijlocul de transport folosit – personal sau în comun) de deplasare către toate zonele de interes din Bucureşti. În schimb, zona retrasă şi liniştită, ferită de aglomeraţia, agitaţia, zgomotul, traficul şi noxele urbane, sunt compensatorii şi creează un ambient în care cu siguranţă îţi doreşti să-ţi petreci restul zilei după serviciu împreună cu familia. În imediata apropiere sunt centre comerciale, pieţe, mijloace de transport, parcuri şi alte zone de recreere, şcoli, grădiniţe, centre medicale – adică toată infrastructura şi facilităţile necesare unui habitat familial plin de linişte, confort şi siguranţă.

Descriere

Proiectul ROŞU RESIDENCE este construit pentru un număr de 63 unităţi locative, având un regim de înălţime de P+2- 3, existând posibilitatea achiziţionării împreună cu unitatea locativă dorită şi a unui loc de parcare suprateran. Unităţile locative din acest complex rezidenţial sunt apartamente cu 2 camere, toate având caracteristici comune, dorite şi preferate de toţi clienţii noştri, la care ne-am raportat încă din faza de proiectare şi anume faptul că toate apartamentele sunt construite ca împărţire tip DECOMANDAT ŞI CU BUCĂTĂRIILE ÎNCHISE. Există două tipuri de apartamente cu 2 camere diferenţiate de suprafaţa utilă şi anume:

36 unităţi locative cu suprafaţa utilă de 61,30 mp.

27 unităţi locative cu suprafaţa utilă de 58,80 mp.

Finisaje

Structura de rezistenţă a imobilului este pe cadre şi diafragme de beton, iar compartimentările cât şi pereţii exteriori sunt din cărămidă Phoroterm la care se adaugă izolaţie de polistiren de 100 mm., iar finisările exterioare vor fi realizate cu vopsea texturată decorativă. Imobilul este dotat cu lift Schindler, iar învelitoarea este de tip Lindab. Racordare apă, canal, gaze şi electrică la reţelele edilitare din zonă. Tâmplăria va fi toată din P.V.C., Rehau 5 camere, geam termopan, cu aspect wenge. Uşă metalică termoizolantă la accesul principal în apartament. Pereţi tencuiţi şi gletuiţi, pardoseli cu şapă. Instalaţie electrică completă, din cupru, cu circuite separate pentru putere, fără întrerupătoare şi fără prize. Instalaţii sanitare complete, fără obiecte sanitare. Instalaţie gaz metan, centrală murală tip Immergas şi calorifere montate pentru fiecare apartament. Instalaţie aer condiţionat (fără aparat). Contoare individuale pentru utilităţi – electric, gaz şi apă. Instalaţie cablu tv-internet, interfon.

Dipl. arh. Mircea CORCODEL – Project Manager – 0745012991 – officecatdesign8888@gmail.com