Home Blog parteneri Despre Ana Marina
Despre Ana Marina

Despre Ana Marina

0

Dragii mei, ma bucur nespus de mult ca sunteti aici cu mine, cu noi, echipa Materiale si Tehnologii pentru Constructii. Nu uitati, ori de cate ori aveti ceva de spus sau de promovat, suntem aici pentru voi, nu ezitati nici o clipa sa ne contactati; va asteptam cu mare drag si cu bucurie.

Dupa o lunga prietenie cu cifrele, de aproape 15 ani, in calitate de Sef Contabil in strainatate si apoi in tara, am acceptat pozitia de Director de Marketing la o revista de constructii timp de 9 ani iar gandul ca voi pleca intr-o zi, ma intrista nespus de mult pentru ca atunci nu vedeam aceasta alternativa si imi venea foarte greu sa ma despart de voi.

Ma gandeam uneori  la plecare pentru ca eu mi-am dorit dintotdeauna ca relatia noastra sa fie una de prietenie, asa cum o simt eu, ca om intre oameni …

Dupa ce-am plecat, am ramas cu un regret ca imi veti lipsi, pentru ca eu am avut intotdeauna o relatie speciala cu fiecare dintre voi si atunci am inceput acest proiect cu entuziasm si cu mare drag iar voi trebuie sa-mi fiti in continuare aproape.

Ma bucur sa-i am alaturi pe arhitecti si proiectanti care au primit cu bucurie crearea acestui instrument de lucru pentru ei si sunt gata sa colaboram.
De asemenea, ma bucur sa-l am asociat pe acest om nepretuit care este ing. constructor Dan Pavel. Placerea lui nebuna este de a scrie despre voi, despre produsele voastre, de a va promova in tara si peste mari si tari asa cum numai el o stie.

Pe de alta parte, sunt incantata sa lucrez cu acest om minunat care este Marius Pescaru – Bob, grafician-artist, manager de proiect, fara de care nu am putea exista; numai el poate sa creeze o revista de-o acuratete maxima in care ilustreaza  tot ce este mai bun, mai eficient, mai verde, pe piata constructiilor, un om de-o finete unica; numai el stie sa genereze atatea proiecte utile producatorilor si constructorilor in general, printre care mentionez proiectul Studio-Video, online.

Revista Materiale si Tehnologii pentru Constructii este scrisa si redactata de Florina Tecuceanu cu echipa, cu o experienta de peste 20 ani in media, PR & Communication.
Impreuna cu toata echipa suntem pusi pe fapte mari si asteptam cu mare drag sa veniti si voi cu propuneri, idei, proiecte … Ramaneti aproape, va iubim.

Ana Marina
Managing Partner